Läti Reformipartei esitas ministrikandidaadid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti lipp
Läti lipp Foto: SCANPIX

Läti tsentristliku Reformipartei juhatus valis neljapäeval ministrikandidaadid, teiste seas ametistlahkuva valitsuse majandusministri Daniels Pavļutsi.

Partei juhtkond oli üllatunud peaministrikandidaadi Laimdota Straujuma neljapäevasest avaldusest, et Pavļutsil ei ole tema valitsuses kohta.

«Juhatus oli üllatunud Laimdota Straujuma avalikust arvamusavaldusest Daniels Pavļutsi kandidatuuri kohta enne Reformipartei juhatuse ametlikku otsust, see on kohatu,» ütles erakonna liider Edmunds Demiters.

Reformipartei juhtide hinnangul ei olnud Straujuma argumendid veenvad ning nad taotlevad kohtumist tema ja paremtsentristliku Ühtsuse juhtidega, et arutada seda teemat.

«Arvestades Pavļutsi senist tegevust, usub Reformipartei juhatus, et ta peaks jätkama valitsuses,» ütles Demiters.

Reformipartei juhatus otsustas nimetada Pavļutsi majandusministri kandidaadiks, Edgars Rinkēvičsi välisministriks ning Rihards Kozlovskise siseministriks. Kõik kolm on ka ametistlahkuva peaministri Valdis Dombrovskise valitsuse liikmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles