Lufthansa lisab Tallinna-Frankfurdi liinile kolmanda lennu

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa lennuk.
Lufthansa lennuk. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

30. märtsist suurendab lennufirma Lufthansa Tallinna-Frankfurdi liinil toimuvate lendude arvu seniselt kahelt kolmele.

Praegu toimub Tallinna ja Frankfurdi vahel kaks lendu päevas seitse päeva nädalas. Alates 30. märtsist lisatakse uus väljumine Tallinnast kell 14.15 (lend LH 881) ja Frankfurdist kell 10.15 (lend LH 880).

«Keskpäevane väljumine ühendab Tallinna mitmete võtmesihtkohtadega Aasias, Põhja-Ameerikas ja Euroopas, kuna Tallinna-Frankfurdi lend maandub Saksamaal piisava ajavaruga ümberistumiseks ja sealt edasisõitmiseks. Uus lend lühendab kontinentidevaheliste sõitude reisiaegu,» ütles Lufthansa Soome ja Baltimaade piirkonna juht Paulo Yoshikawa. Näiteks on ühendused nüüdsest Pekingi, Bangkoki, Souli, Nanjingi, Tel Avivi, New Yorgi, Chicago, Bostoni, Viini, Madridi, Londoni, Zürichi, Firenze, Salzburgi, Brüsseli, Marseille’ ja Müncheniga.

Yoshikawa sõnul kasvab liini populaarsus iga aastaga. «Kui 2010. aastal ületasime esimest korda 100 000 reisija künnise, siis eelmise aastaga see number kahekordistus – Tallinnast lendas Frankfurti üle 205 000 inimese,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles