Esimesed kümme rahvaliitlast ühineb sotsidega

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliidu erakorraline kongress Jõhvi kontserdimajas.
Rahvaliidu erakorraline kongress Jõhvi kontserdimajas. Foto: Priit Simson

Täna teatas kümme Rahvaliidu Saaremaa maakonnaühenduse liiget eesotsas kohaliku juhatuse liikmetega, et astuvad liidust välja ja ühinevad sotsidega.

«Reiljani-Treiali leer, kes räigete süüdistustega ja ähvardustega kukutas läbi Rahvaliidu ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna võrdsetel alustel ühinemise, ei oma paraku ise mitte mingisugust plaani, kuidas erakonda edasi juhtida ja valimistele viia,» selgitas Rahvaliidu Saaremaa maakonnaühenduse senine esimees Aarne Lember.

«Rahvalidu hääbumine «vanade vankrite» kolina saatel jäägu nüüd nende südametunnistusele.»

Saarlastest rahvaliitlased näevad Lemberi sõnul jätkuvalt võimalust moodustada sotsidega koos tugev poliitiline jõud, kellega Eesti poliitikat muuta ja maarahva hääl ka järgmisse riigikokku viia, kus Rahvaliitu enam ei ole.

Täna Rahvaliidust lahkujate hulgas on viis Rahvaliidu Saaremaa ühenduse juhatuse liiget ja kolm kohalikku omavalitsusjuhti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles