Tootsen: pikett on sotside populism

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Tootsen.
Toivo Tootsen. Foto: Andres Haabu

Tallinna linnavolikogu aseesimees Toivo Tootsen peab sotsiaaldemokraatide homset piketti populistlikuks sammuks volikogu otsuse vastu.


Tootseni sõnul on linnavolikogu otsusel muuta parkimistasu vähemalt kaks ratsionaalset ja teineteisega seotud põhjendust: vajadus arendada ühistransporti ja tõsta bussijuhtide palka.

«Sotsiaaldemokraadid ei öelnud sõnagi, kui volikogu arutas parkimistasu küsimust. Varem on sotsid kuulutanud toetust tasuta ühistranspordile, samuti peaks bussijuhtide palgatõus selle erakonna ideoloogiaga sobima. Kui sotsid pole nüüd jälle oma seisukohti muutnud, siis on nende pikett lihtsalt üks populistlik enesenäitamise aktsioon. See suunatakse volikogu otsuse pihta, mis on oma sisult väga vajalik ja mille vastu ka sotsid tegemise ajal ise ei olnud, sest ettepaneku juures oli ju selgelt kirjas, et saadav tulu on vajalik linnatranspordi töötajate palgatõusuks,» ütles Tootsen.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna liikmed korraldavad homme linnavolikogu istungi eel piketi volikogu otsuse vastu muuta Tallinna kesklinnas parkimistasu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles