17-aastane neiu sai kahtlustuse tapmises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Politsei pidas möödunud nädala lõpus kinni 17-aastase neiu, keda uurijad kahtlustavad Kiviõlis keskealise mehe tapmises.

Politsei sai veretööst teate 20. mail kella 8.30 ajal, kui Viru tänaval asuva maja elanik leidis surnuna oma 49-aastase naabri. Hukkunul tuvastati esialgsel vaatlusel peksmisjäljed.

Juba järgmisel päeval pidas politsei tapmises kahtlustatavana kinni 17-aastase neiu, kelle kohus pühapäeval prokuröri taotlusel ka vahi alla võttis.

«Esialgsetel andmetel tundis kahtlustatav ohvrit ja on alust arvata, et tegemist oli olmetülist alguse saanud tapmisega,» ütles Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Mari Luuk BNS-ile.

Karistusseadustik näeb tapmise eest kohtus süüdimõistmisel ette kuni 15-aastase vangistuse. Alla 18-aastaseid kurjategijaid saab kohus karistada maksimaalselt kümneaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles