Jalgrattaga merejääle läinud mees leiti surnuna

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merejää.
Merejää. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tuukrid ja Pärnu kordoni otsingumeeskond leidsid täna Pärnu lahel 19. jaanuaril kaduma jäänud 67-aastase mehe surnukeha.

Lääne prefektuuri teatel alustati otsinguid sonariga kell 10.30. Pärast tunniajalist otsimist, kell 11.35 teatas kordoni toimkond Kuressaare merevalvekeskusele, et tuukrid leidsid Tahkuranna vallas Uulu rannast umbes 3,5 kilomeetri kauguselt mehe surnukeha. Samast kohast leidsid tuukrid ka mehe jalgratta.

Selgus, et tegemist oli 19. jaanuaril kaduma jäänud 67-aastase mehega, kelle kadumisega seoses kontrollis politsei erinevaid versioone, sealhulgas ka võimalikku läbi merejää vajumist.

Pärnu kordoni juht Janek Pinta tunneb kaasa leitud mehe lähedastele, kuid samas on ta rahul sellega, et surnukeha leiti. «Tõenäoliselt oleks lähedastel teadmatuses elada olnud märksa raskem. Selleks, et ühe võimaliku versiooni kontrollimisega lõpuni minna, tehti nädala jooksul tihedat koostööd tuukritega ja valmistati üheskoos ette tänane otsinguoperatsioon,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles