Tegijaid tunned tegudest

Sven Hõbemägi
, Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu tegevdirektor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Hõbemägi
Sven Hõbemägi Foto: Erakogu

Taas on maakonna tublid tegijad üles tähendatud ning rahvas oma sõna öelnud. Lääne-Viru Omavalitsuste Liit ja maakonnaleht Virumaa Teataja on juba 11 korda korraldanud aasta teo konkurssi, et selgitada välja need, kelle tegemised on pälvinud rahva seas kõige suurema poolehoiu.

Samas ei tohi kõrvale heita tõsiasja, et olenemata sellest, kes saavad auväärse tiitli, ei ole teised teod ja tegijad sugugi vähem tähtsad, seda eriti oma konkreetses kogukonnas või sihtrühmas.

Mida lõppenud aasta meile suurte tegudena välja tõi? Ka seekord sai esitada aasta teo nominentideks ühis- ja isikutegusid, ning neid, kelle vahel valida, oli taas väga palju. Ühistegude kategoorias olid esindatud erinevate valdkondade ja erineva mastaabiga teod, olgu neiks siis pingi paigaldamine või hoonete rajamine, söögikoha, baari, spordiklubi või uuendusliku muuseumi ellukutsumine, loomadele pühendatud festivali või spordivõistluste korraldamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles