Elion: Klicki fookus ja kiirus hakkab kasvama

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elion.
Elion. Foto: Raigo Pajula

Elioni eraklientide üksuse juhi Silver Soomre hinnangul võib Klicki väljaostmine väiksemate elektroonikamüüjate seas konkurentsi tihendada.

Samas ei tundu talle tõenäoline, et omanikestruktuuri muutus võiks sektoris tervikuna kiireid muudatusi kaasa tuua.

«Kohalikku elektroonikatarvete turgu tervikuna see tehing oluliselt ei mõjuta, kuna turg on juba täna jaotunud Elioni, Euronicsi, Klicki ja väiksemate jaemüüjate vahel,» selgitas Soomre E24-le antud kommentaaris.

Tema hinnangul tiheneb konkurents kindlasti just väiksemate tegijate seas, sest kasvab Klicki fookus ja kiirus.

«Kliendid peaksid sellest kõigest aga võitma, kuna rohkem heal tasemel elektroonikamüügi kette tähendab suuremat valikuvõimalust,» leidis Soomre.

Elektroonikakaupade jaemüügiketi Klick Eesti juhtkonnale ja osanikele kuuluv Digi Invest OÜ ostis Klicki välja seniselt suuromanikult Stockholmi erakapitalifondilt Askembla Growth Fund. Tehingu maksumus jääb poolte kokkuleppel konfidentsiaalseks.

Digi Investi üks osanikest Armin Kõomägi ütles BNS-ile, et Klick toimetab edasi oma plaanide järgi ja mingeid radikaalseid muutuseid oodata ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles