Michal: Reiljani taandumine tuleb poliitikale kasuks

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Reiljan Harju maakohtus.
Villu Reiljan Harju maakohtus. Foto: Mihkel Maripuu

Reformierakonna peasekretäri Kristen Michali sõnul tuleb poliitkale kasuks, kui Villu Reiljan vähemalt ajutiselt poliitikast taandub.

«Poliitikale on hea, kui inimene, kes on süüdi mõistetud, poliitikast kõrvale tõmbub mõneks ajaks või lahkub poliitikast,» ütles Michal Postimees.ee’le. «Selles valdkonnas kirjutatud reegleid ju pole, igaüks on vaba ise otsustama.»

Michali hinnangul on Rahvaliidu tulevikku räsinud sama palju kui Villu Reiljani juhtum ka käimasolev ulatuslik kaklus organisatsiooni sees.

«Erakonnad on vabad mõttekaaslaste ühendused ja kui üksteise nägu või mõtted ei meeldi, tuleb lahku minna, muud midagi. Eks see selginemine seisab neil vist varsti ka ees. Kahju, et see nii inetuks on läinud,» lisas ta.

Riigikohus jättis eile jõusse rahvaliitlasest ekskeskkonnaministri Villu Reiljani pistisenõudmises süüdi mõistva kohtuotsuse.

Eile täpselt südaööl ka riigikogu koha kaotanud Reiljan lahkub poliitikast ja iseseisvalt jätkavast Rahvaliidust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles