Anzori Barkalaja: teenetemärgiga tunnustatakse kogu kultuuriakadeemia rahvast

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anzori Barkalaja.
Anzori Barkalaja. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja ütles presidendilt Valgetähe teenetemärgi saamise kohta, et võtab seda tunnustusena kõigile akadeemia töötajatele.

«Aupaiste tuleb minu peale, aga seda tuleks kindlasti heita edasi ka nendele inimestele, kes on kultuuriakadeemias päevast päeva juba üle kümne aasta toimetanud,» ütles ta. «Mina isiklikult võtan seda pigem nii, et minu isikusse, direktori positsiooni, on lihtsalt koondunud tunnustus kogu kultuuriakadeemia rahvale, kes on teinud kolledžist rahvusülikooli ühe silmapaistva osa. Teine seltskond on see, kes kunagi kultuurikoolist kolledži tegid, et üldse see asi võimalikuks sai. Ma tõlgendan ja hindan seda pigem niimoodi.»

Barkalaja lisas, et teenetemärgi saamise uudis tuli talle täieliku üllatusena ja täna pole tal mitme koosoleku kõrvalt olnud aega selle üle järgi mõeldagi. «Teade saabus sellisel pingelisel tööajal, et ausalt öeldes ei ole üldse aega midagi tunda, siin pole hool ja hoobil vahet,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles