Et olla õnnelik, peab elus olema pinget

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siin ma olen, Kanadas ja rõõmus: Janika Mölder (44) põdrakujuga Torontos maailma ühe kõrgema torni, 553 meetri kõrguse CN Toweri vestibüülis.
Siin ma olen, Kanadas ja rõõmus: Janika Mölder (44) põdrakujuga Torontos maailma ühe kõrgema torni, 553 meetri kõrguse CN Toweri vestibüülis. Foto: Erakogu

20 aastat tagasi tehti iluvõimlemise maailmameistrile Janika Möldrile pakkumine, millele ta kiirelt kategoorilise «ei» ütles. «Mina? Mitte mingil juhul!» Mullu oktoobris võttis ta sellesama intrigeeriva pakkumise aga vastu.
 

Teil on olemas imeilus kodu, suurepärane töökoht, võrratu perekond ja kindel rutiin. Kõik on paigas – elu on mugav, lihtne, mõnus. Siis aga tehakse ettepanek kolida üle ookeani Kanadasse.

Te peaksite kohanema uue keskkonnaga, uute inimestega, võõra keelega. Sisuliselt peaksite oma elu nullist üles ehitama. Kas võtaksite selle pakkumise vastu?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles