Kümmel: loodame, et eestlased lähevad homme rukist lõikama

, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kümmel.
Peeter Kümmel. Foto: Liis Treimann

Eesti suusasprinterid lähevad Sotši olümpial starti homme, kui Eesti aja järgi kell 12 algavad kvalifikatsioonisõidud. Peeter Kümmel on stardi eel positiivselt meelestatud.

«Lähen optimistlikult starti, arvan, et vorm on hea. Kõik sõltub sellest, kuidas kõrgusega kohanen. Seni pole treeningutel end väga hästi tundnud. Aga ilm teeb raja eriti raskeks ja raske rada peaks Eesti mehele sobima. Loodame, et meie oleme need, kes homme rukist lõikavad.»

Siim Sellis sõnas, et seis pole paha. «Trennis pole tunne sugugi paha. Olen uisusprindis kogu aeg edasi liikunud. Mul mägedes võistlemise ja treenimise kogemus puudub, seepärast kopeerisin täielikult Kümmelit. Nüüd on mäed kodusemad kui kunagi varem,» ütles ta.

«Pärast sprinti saab seisundist parema pildi. Praegu ei oska öelda, sest kui ütlen, et tunne on hea, võin valetada. Tulemust on raske ennustada, kuid tahaksin pääseda klassikasprindi teatemeeskonda,» kommenteeris enda seisu Raido Ränkel.

«Jõudsin Sotši alles öösel. Ja nüüd üritan aru saada, mis toimub. Varasemaks ajaks ei leitud mulle lihtsalt piletit. Davosi treeninglaager sujus hästi ja ma ei tohiks väga halb olla. Samas täna trennis tõmbas tõusul hapnikukraanid kinni. Vaatame, mis homme saab,» lisas ainsa Eesti naisena startiv Triin Ojaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles