Tallinna linnahall lisati kõige nukramas seisus olümpiarajatiste nimekirja

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veebilehekülg Weather.com võttis vaatluse alla mitmed maailma olümpiarajatised, mis pärast olümpiamängude toimumist on oma tähtsuse minetanud. Teiste seas räägitakse ülikehvas seisus Tallinna linnahallist.

Kuigi Tallinna linnahalli erinevaid osi kasutatakse tänini veel vastavalt vajadusele (linnahalli pindadel tegutseb 14 püsirentniku), on hoone kunagine tähtsus vajumas unustuste hõlma ning hoone seisukord aasta-aastalt kehvenemas.

1980. aastatel Moskva suveolümpiaks ehitatud (purjespordisündmused toimusid Tallinnas) jõhkersuur linnahall hõlmab 5000-kohalist amfiteatrit ja 3000-kohalist jäähalli, kirjutab Weather.com.

Portaali viitab Balti ja Eesti veebiväljaannetele, öeldes, et hoone korrastamist kajastades on räägitud investroitest, kes pidid koostöös linnaga hoone renoveerimist rahastama, kuid kellega peetud läbirääkimiste edust räägiti viimati 2010. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles