Ülemiste keskuse kõrvale planeeritav hiigelkeskus leidis rahastaja

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projekti raames ehitatakse välja uus trammitee lõik Peterburi tee 2 ehitatava kaubanduskeskuse juurde.
Projekti raames ehitatakse välja uus trammitee lõik Peterburi tee 2 ehitatava kaubanduskeskuse juurde. Foto: Eskiis: Pro Kapital

AS Pro Kapital Grupp kutsub kokku aktsionäride erakorralise üldkoosoleku, et kiita heaks kontserni kuuluva äriühingu AS Tallinna Moekombinaat aktsiate emissioon. Uute aktsiate käibele laskmise eesmärgiks on kaasata lisakapitali, mis võimaldaks Peterburi tee kaubanduskeskuse töödega edasi minna.

Ettevõtte juhatus on veendunud, et turusituatsioon on uue kaubanduskeskuse arendamise alustamiseks väga sobiv, mida kinnitab Tallinnas valitsev kaubanduspinna nõudlus ning konkureerivate projektide muutunud olukord, edastas Pro Kapital börsiteates.

AS Tallinna Moekombinaat on leidnud huvitatud isiku, kes on valmis tegema kaubanduskeskuse arendaja AS Tallinna Moekombinaat omakapitali 27 999 000-eurose investeeringu ning andma lisaks tagamata laenu summas 9 003 600 eurot.

Huvitatud isik ei ole siiski võtnud endale siduvat kohustust nimetatud investeeringut teha.

Kui kogu vajalik kapital kaasatakse, saab uus investor kaubanduskeskuse arendajas AS Tallinna Moekombinaat ligikaudu 47,63-protsendilise osaluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles