Võrdle: lennuhinnad Tallinnast Berliini

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
´Aastavahetuse ilutulestikud 2012/2013; Berliin
´Aastavahetuse ilutulestikud 2012/2013; Berliin Foto: SCANPIX

Eesti rahvuslik lennufirma Estonian Air andis teada, et alustab suvel taas otselende Tallinnast Berliini. Täna teavitas eripakkumistest samal suunal ka lätlaste Air Baltic. Kumb reis on soodsam?

Kui broneerida piletid lätlaste Air Balticu eripakkumisega, mis kestab 17. veebruarini, tuleks juulikuise lennu eest Tallinnast Berliini Tegeli lennuväljale, vahemaandumisega Riias maksta 63.99 eurot. Odavaim tagasilend ühe vahemaandumisega viie päeva pärast maksaks reisijale 84.99. Pagasitasu sisse arvestatud pole.

Estonian Air lendab alates 16. juunist kuni 30. augustini Tallinnast Berliini esmaspäeviti, kolmapäeviti ja laupäeviti. Piletimüügiga alustatakse turismimessil Tourest 2014. Ühe suuna hind Tallinnast Berliini algab 69.90 eurost ja Berliinist Tallinnasse  90.69 eurost, hind sisaldab kõiki makse.  Nende hindadega piletite arv on piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles