Hüppajad Sotšis jamade keskel

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Maksimotškin kukkus treeningul.
Mihhail Maksimotškin kukkus treeningul. Foto: SCANPIX

«Tipp-pornograafia, mis kolmapäevastel treeningutel toimus,» kirus suusahüppaja Kaarel Nurmsalu mänedžerist isa Toomas Sotši mängudel toimunut. «Olümpiakuld Kamil Stoch keerab end kell üks öösel külili ja vigastab kätt, venelane Mihhail Maksimotškin tegi salto, aga kukkunuid oli veelgi, need kaks said tähelepanu, sest viidi kiirabiga haiglasse.»

Poola koondise treeneri Lukasz Kruczka sõnul tegi Stoch kergelt viga vasaku käe küünarnukile. Maksimotškin pidi veetma öö haiglas, tal oli rindkere põrutus, kuid luud jäid terveks.

«Tuul keerutas nii, et isegi kogenud mehed kartsid,» kirjeldas Nurmsalu. «Täielik hullus. Soomlane Janne Ahonen tõukas enda sõnul otsalt ära ja siis vaatas, mis saama hakkab. Õnneks treening katkestati, aga mis kell! Meie poisid said magama alles kell kolm. Olümpiamängudel ei saa säärast jama juhtuda.»

Probleem peitus selles, et treening pidi algama samal ajal kui võistluski, 21.30, aga stardiaega lükati kolmveerand tundi edasi. «Siis hakkas asi venima,» selgitas Nurmsalu. «Oleks kolmas voor kah hüpatud, saanuks koju varavalges.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles