Nokastanud naine sõidutas purjus meestuttava politseisse

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Andris Tammela

Veebruari algul sõitis üks alkoholi tarvitanud naine Rakvere politseisse, sest tema hinnangul oli see ainuke viis vabaneda tülikast meestuttavast.

Kõik sai alguse seltskonna pidungil Rakveres. Mingil hetkel tundus pidulistele, et muusika on igav ning üks meestest tegi ettepaneku, et võiks tuua tema kodust arvuti, milles on parem tümps. Roodeväljal aga otsustas mehega kaasa sõitnud naine, et tahab tagasi Rakverre tulla. Mehe ja naise vahel tekkis sõnavahetus, millega naine sugugi rahul polnud.

Naine ei saanud enam uuest tuttavast lahti ja ta otsustas, et annab mehe politseile üle. Mõeldud, tehtud. Kohale jõudes vajutas naine õhtusel ajal politseimaja abinupule, mille abil kutsutakse välja politseipatrull. Mundrikandjate saabudes aga olid paari omavahelised suhted läinud järjest teravamaks ja sõnelus kogus uusi tuure.

Politsei kontrollis mõlema isiku dokumente. Samuti tuvastati naisel alkoholijoove. Selle määr andis alust kriminaalmenetluse alustamiseks.

Õrnemas soos pettunud mehel aga lubati koju minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles