Albaania minister käis Tallinna linnavalitsuse e-teenustega tutvumas

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnasekretär Toomas Sepp ja Albaania innovatsiooni ja avaliku halduse minister Milena Harito.
Tallinna linnasekretär Toomas Sepp ja Albaania innovatsiooni ja avaliku halduse minister Milena Harito. Foto: Raepress

Albaania innovatsiooni ja avaliku halduse minister  Milena Harito külastas täna Tallinna linnavalitsust, et tutvuda linnas rakendatud e-teeninduse saavutustega.


Ministrile tutvustas Tallinna linnavalitsuse infosaalis pakutavaid teenuseid Tallinna linnasekretär Toomas Sepp, kelle sõnul sai minister linnavalitsuse infosaalis kodanikele kasutada olevatest e-rakendustest põhjaliku ülevaate, vahendas Raepress.

«Kuna parasjagu oli infosaalis kodanike vastuvõtu aeg, siis võis minister ise veenduda, et mingit trügimist ja järjekordi polnud, kuna enamus Tallinna pakutavaid teenuseid tehakse interneti vahendusel infosaali tulemata,» märkis Sepp.

«Vestlustes selgus ka, et ka Albaania pealinn Tirana on arendamas e-teenuseid ja kindlasti tulevad vastava ala töötajad lähiajal Tallinna kogemustega tutvuma,» lisas Sepp.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles