Tallinnas on parandatud 7500 asfaldiauku

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine teeremont.
Talvine teeremont. Foto: Ants Liigus

Sel aastal on Tallinna Teede AS remontinud ligikaudu 5200 ruutmeetrit asfaltkatet, see on umbes 7500 auku ning pannud maha 1050 tonni regenereeritud mustsegu.


«18. veebruari seisuga on Tallinna tänavatel fikseeritud 2052 teenõuete mittevastavust. Me oleme pannud üles 3130 sellekohast liiklusmärki ja lisatahvleid,» rääkis abilinnapea Kalle Klandorf linnavalitsuse pressikonverentsil

«Alates sellest nädalast töötab ohtlike aukude remontimisel kokku üheksa brigaadi, päeval neli ja öösel viis. Peale selle tegeleb kaks brigaadi vanalinnas teekatte vajumistega ja ära vajunud sillutisekividega.» lisas ta.

Klandorfi sõnul talvisel asfaldiaukude lappimisel garantiid ei ole. «Kaheaastane garantii on uute teede ehitamisel ja siis, kui freesiga tehakse suuremat teeremonti. Talvise seguga mingit garantiid anda ei saa. Täna lapitud kohad peavad mai-juunini vastu, siis me teeme need kohad suurematel teedel üle,» lausus Klandorf.

Käesoleval aastal on kommunaalametile esitatud 36 kahjunõuet teeaukudes lõhutud sõidukite eest, neid praegu menetletakse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles