Ilmar Raag valmistub missiooniks Kesk-Aafrika Vabariiki

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Raag
Ilmar Raag Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Filmirežissöör ja reservväelane Ilmar Raag on missioonieelsel väljaõppel, kaitsevägi plaanib saata Raagi tõlgina missioonile Kesk-Aafrika Vabariiki (KAV).

«Ilmar Raag on planeeritud osalema KAVi missioonil koos Eesti jalaväerühmaga eesti-prantsuse tõlgina. Praegu läbib ta koos jalaväelastega missioonieelset väljaõpet,» ütles BNSile kaitseväe peastaabi pressiesindaja.

Pressiesindaja sõnul on Raag tänavusel iseseisvuspäeva paraadil liputoimkonnas lipu saateohvitser. Tavapäraselt täidavad seda ülesannet reservohvitserid.

Ilmar Raag on reservohvitser alates 2003. aastast, tal on leitnandi auaste. Raag on osalenud reservõppekogunemistel, õppusel Kevadtorm teabeohvitserina ning ta on läbinud ka Erna retke.

Raag on töötanud mitme Eesti väljaande Pariisi korrespondendina. Ta on olnud ka ETV kinouudiste saate «Ffriik» ning Kuku raadio samanimelise saate juht. Aastatel 2002–2005 töötas ta Eesti Televisiooni peadirektori ametikohal.

Raag on lavastanud filmid «Kertu», «Eestlanna Pariisis», «Klass» ja «Tappev Tartu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles