Koondisekarjääri lõpetav Selänne: asjatundjad meisse ei uskunud, aga me ise uskusime

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Selänne.
Teemu Selänne. Foto: SCANPIX

Soome hokikoondis alistas Sotši olümpiaturniiri veerandfinaalis täna 3:1 Venemaa. Ühe värava sai kirja ja 43-aastane vanameister Teemu Selänne, kellele olümpia jääb koondisekarjääri viimaseks turniiriks.

«Täna oli hea päev, kõik said oma ülesannetega hakkama. Tuukka (väravavaht Tuukka Rask) andis meile hea võimaluse võita. Aga kõik olid tublid,» rääkis Selänne MTV3 vahendusel. «Paljud nii-öelda asjatundjad ei uskunud meisse, ent me ise uskusime ja see on peamine.»

«Kui enne turniiri oleks keegi öelnud, et alistame veerandfinaalis kodupubliku ees Venemaa, siis see oleks tundunud liiga hea, et tõsi olla,» lisas ta.

Selänne ütles juba enne kohtumist Venemaaga, et see võib jääda tema koondisekarjääri viimaseks mänguks. «Ma ei saanud öösel magada, mõtlesin selllele, et veerandfinaal väib jääda minu viimaseks kohtumiseks Soome eest. Olen uhke, et olen saanud Soome särgi niipalju kordi selga tõmmata. Hea, et kaks mängu veel saame pidada,» rääkis ta Iltalehti vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles