Parkimine Magdaleena haigla juures muutub tasuliseks

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külastajatel ja patsientidel on võimalik oma auto parkida Magdaleena polikliiniku ja haigla territooriumil kaardil näidatud alale.
Külastajatel ja patsientidel on võimalik oma auto parkida Magdaleena polikliiniku ja haigla territooriumil kaardil näidatud alale. Foto: Ida-Tallinna keskhaigla

Alates neljapäevast, 3. juunist muutub parkimine tasuliseks Ida-Tallinna keskhaigla Magdaleena üksuse territooriumil.


Ida-Tallinna keskhaigla teatas, et patsientide ja külastajate jaoks muutub tasuliseks parkimisalaks vaid Magdaleena polikliiniku ja haigla territoorium (Pärnu mnt 104), haigla teiste üksuste juures – Ravi tänaval, Järvel ja Tõnismäel – jääb parkimiskord praegu endiseks.

«Muudatuse eesmärgiks on kindlustada ladus juurdepääs haigla patsientidele, külastajatele ja töötajatele Ida-Tallinna keskhaigla erinevate üksuste juurde,» ütles Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse liige Kuldar Kuremaa.

Seoses parkimiskorralduse muudatusega paigaldatakse Magdaleena üksuse territooriumile uut parkimiskorda reguleerivad liiklusmärgid ja kaks parkimispileti automaati. Külastajad saavad parkida 15 minutit tasuta. Selleks tuleb märkida aeg parkimiskellal või kirjutada pabersedelile parkimise alustamise kellaaeg ning asetada auto armatuurlauale, nähtavale kohale.

Esimesed kaks tundi maksab parkimine kümme krooni. Iga järgnev tund on samuti kümme krooni. Parkimine on tasuline kõikidel nädalapäevadel ööpäev läbi. Puuetega inimestele on parkimine tasuta.

Territooriumile paigutatud pileti makseautomaatidest on võimalik sularaha eest soetada vajalik parkimispilet, mis tuleb asetada auto armatuurlauale. Piletiautomaat aktsepteerib 5-, 10-, 25- ja 100- krooniseid kupüüre ja 1- ja 5-krooniseid münte. Parkimispileti automaadid paigaldatakse Magdaleena polikliiniku registratuuri ja A- korpuse välisukse kõrvale katusealusesse.

Kui parkijal on sõlmitud teenuse leping mobiilsideoperaatoriga, saab parkimise eest tasuda mobiiltelefoniga. M-parkimisala tähistus on P10.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles