Tallinncity fotokonkursi võitjad jäädvustasid end linna sümbolitega

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinncity.ee lugeja Kadri

Tallinncity valis välja selfie- konkursi võitjad: palju õnne Kadrile ja Erkkile, kes saavad minna nii Soome metal-muusika staare vaatama kui ka nautima Offspringi suvist esinemist Tallinn Star Weekendi rokipäeval!

Toimetusele meeldis, et Kadri ja Erkki olid konkursil osalemise tõsiselt ette võtnud ja pildile püüdnud ka Tallinna sümbolid - Pika Hermanni torni, linna silueti, laulukaare jm.

Tallinncity ja EM Concert saadavad fotokonkursi võitjad metal-muusika fännide unistuste kontserdile The Metal All Stars - 6. aprillil 2014 astuvad Helsingis Hartwall Arenal lavale raske roki tõelised maailmatähed. Esinevad solistid Vince Neil (Motley Crue), Phil Anselmo - (Pantera / Down), Joey Belladonna  (Anthrax), Udo  (Accept), Cronos (Venom), Max Cavalera (Sepultura/Soulfly), Brian Fair (Shadows Fall), Kobra Paige (Kobra and The lotus) jpt.

Lisaks viime võitjad ka Tallinn Star Weekendi rokipäevale - 27. juunil 2014 astuvad Tallinna lauluväljakul kuulajate ette Lordi, siis Sergei Šnurovi juhitud kõmuline Vene bänd Leningrad ning seejärel Offspring.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles