Tartlaste meeskond üritab liigas püsida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallikooli Tammeka meeskonna ettevalmistusaeg on olnud ligi poole lühem kui teistel, aga trennides ei lase mängumehed end sellest heidutada.
Jalgpallikooli Tammeka meeskonna ettevalmistusaeg on olnud ligi poole lühem kui teistel, aga trennides ei lase mängumehed end sellest heidutada. Foto: Kristjan Teedema

Nädala alguses avas vutihooaja superkarika finaal, kus FC Flora alistas 1:0 FC Levadia. Homme algavad meistriliiga kohtumised. Mööda käänulisi radu jõudis kõrgeimasse liigasse ka klubist eraldi elu alustanud jalgpallikool Tammeka.

Nüüd suuremas osas tartlastest koosnev meeskond peab esimese mängu järgmisel laupäeval, 8. märtsil algusega kell 19, kui Tallinnas Sportland Arenal kohtutakse FC Infonetiga.

Tammeka peatreener Indrek Koser ütles, et kuigi ettevalmistusaeg on olnud palju lühem kui teistel klubidel, saab selle vähese ajaga siiski rahul olla ja kõik on sujunud plaanipäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles