Koomik Bill Bailey esineb Tartus

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Bailey
Bill Bailey Foto: SCANPIX

2013. aasta novembris Tallinnas Nokia kontserdimajas esinenud briti koomik Bill Bailey on 22. mail tagasi Eestis. Seekord astub ta oma show’ga «Qualmpeddler» üles Tartu publiku ees Vanemuise kontserdimajas.

Bill Bailey on eestlastele tuttav menukomöödiast «Black Books». Eelmise aasta septembris külastas Vanemuise kontserdimaja teine «Black Booksi» staar Dylan Moran. Tol korral oli saal väljamüüdud ja Comedy Estonia ootab sama palavat vastuvõttu mais.

Etenduses «Qualmpeddler» lahendab Bailey sundmõteteks kasvanud kahtlusi moodsa maailma suhtes, abivahenditeks sel kummastaval teekonnal saavad religioosne dubstep, folk bouzouki, horn­tallica ning uudne lähenemine mõningatele maailma tuntumatele kunstiteostele. Etendus sisaldab kõiki Bill Bailey klassikalisi elemente: muusikalisi mashup’e, multikultuurseid kitarririffe, filme, laule, filosoofiat, suurejoonelist lapsikust ning üht korralikku öökullihuiget.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles