Mulungude seiklused mustal mandril ehk Kuueks kuuks Mosambiiki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Sikk (vasakul) viibib pool aastat vabatahtlikuna tööd tehes Mosambiigis. Kaugele mustale mandrile kõrbekuumusesse viis neidu uudishimu ja tahe saada teada, kuidas käib elu kohas, mida eestlased alati kaardiltki ei leia.
Triinu Sikk (vasakul) viibib pool aastat vabatahtlikuna tööd tehes Mosambiigis. Kaugele mustale mandrile kõrbekuumusesse viis neidu uudishimu ja tahe saada teada, kuidas käib elu kohas, mida eestlased alati kaardiltki ei leia. Foto: Erakogu

30. jaanuaril pakkisin ma ühe eesti tüdruku ja ühe hispaania poisiga samal ajal oma kodumaal asjad ning võtsin ülikooliõpingute vahepeal ette pooleaastase vabatahtlikutöö Aafrikas Mosambiigis.


Mosambiik on India ookeani ääres asuv Kagu-Aafrika riik, mis on üks maailma vaesemaid ja inimarengu tasemelt mahajäänumaid, ent viletsusele vaatamata meelitab see oma rohkem kui 2500 km pikkuse rannajoone ja paradiisirandadega ligi paljusid turiste. Pealinn Maputo, kuhu ka meie elama ja töötama oleme asunud, on väidetavalt üks Aafrika kaunemaid ja Euroopa-pärasemaid pealinnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles