Selver lõhkus serviga Bigbanki mängu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel Kuressaares mängitud Schenkeri liiga finaalmatši kaotuse taga nägi Andrei Ojamets ebatäpset servi vastuvõttu, mis tegi raskeks tartlaste sidemängija töö ja aitas Tallinna Selveri meestel nurgaründajaile korralikku mitmemeheblokki ette seada.
Nädalavahetusel Kuressaares mängitud Schenkeri liiga finaalmatši kaotuse taga nägi Andrei Ojamets ebatäpset servi vastuvõttu, mis tegi raskeks tartlaste sidemängija töö ja aitas Tallinna Selveri meestel nurgaründajaile korralikku mitmemeheblokki ette seada. Foto: Irina Mägi

Tartu võrkpallimeeskond mängis end hooaja teise tähtsaimasse finaali, kuid nagu karikavõistlustelgi, ei õnnestunud võitu siiski koju tuua. Kuu lõpus ootab meeskonda ees kolmas tähtis mõõduvõtt ehk Eesti meistrivõistlused.

Tartu Bigbanki peatreener Andrei Ojamets ütles, et kahes finaalis on meeskond juba mänginud ning kindlasti ei taha nad ka kolmandast välja jääda.

«Pole mingit põhjust püssi põõsasse visata, sest võitlus jätkub,» sõnas ta, kuid nentis samas, et loomulikult ei saa rahul olla, sest tippu pole veel vallutada õnnestunud. Detsembris peetud karikavõistluste finaalis jäi meeskond 2:3 alla TTÜ-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles