Vassiljevi koduklubi lõi Pareikole viis väravat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallimeistrivõistlustel võõrustas Konstantin Vassiljevi tööandja Permi Amkar täna Sergei Pareiko koduklubi Nižni Novgorodi Volgat. Koduväljakul mänginud Amkar teenis 5:1 võidu.

Amkar asus kohtumist juhtima 4. minutil, kui tabamuse sai kirja talvel meeskonnaga liitunud nigeerlasest ründav poolkaitjas Fegor Ogude.

31. minutil viigistas Luton Shelton mängueisu, kuid 37. minutil viis Georgi Peev penaltist Amkari taas ette. Eelnevas olukorras teenis Pareiko ka kollase kaardi. 79. minutil lõi Ogude oma teise värava, 88. minutil suurendas Amkari eduseisu Maksim Kanunnikov ja 90. minutil vormistas matši lõppseisu Marcin Kowalczyku omavärav.

Pareiko tegi Volga ridades kaasa terve kohtumise, Vassiljev mänguaega ei teeninud.

Amkar hoiab turniiritabelis 33 punktiga seitsmendat kohta, Volga on 18ga 12. positsioonil. Tabeliliider on Peterburi Zenit 41ga, ühe kohtumise vähem pidanud Moskva Lokomotiv on 40ga teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles