Kuivallik: Kerni edu alus oli põhjalikkus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Starmani juhatuse esimees Peeter Kern.
Pildil on Starmani juhatuse esimees Peeter Kern. Foto: Toomas Huik

Täna öösel meie seast lahkunud Starmani juhi Peeter Kerni äripartner Indrek Kuivallik kirjeldas meest kui äärmiselt põhjalikku ja otsuseid analüütiliselt läbikaaluvat juhti.

«Otsusele jõudnult oli teda väga raske väljavalitud rajalt kallutada. Kindlasti oli see üks tema edu aluseid. Lisaks oli talle kindlasti abiks hea huumorisoon, mis nii mõnelgi nõupidamisel aitas jääd murda,» rääkis Kuivallik.

20 aasta jooksul sai Kuivalliku sõnul Kerni juhtimisel konsolideeritud eelnevalt killustunud kaabeltelevisiooni turg ning selle käigus üles ehitatud lihtsa kaabeltelevisioonivõrgu asemel multifunktsionaalne, täna kolmandikule eesti kodudest erinevaid meediateenuseid pakkuv telekommunikatsioonivõrk.

«Sarnase põhjalikusega lähenes ta ka vabaaja tegemistesse. Ühise suusareisi alguseks oli temal kindlasti läbitud eelnevalt paarikuune jõusaali kuur ning samuti põhjaliku toitumise jälgimisega tervis korralikkult toonusesse aetud,» kirjeldas Kuivallik. «Loomulikult oli tema siis märgleva kerglusega esimene, kes mäe all teisi järgi ootas.»

Kuivalliku sõnul võis Kerni puhul alati kindel olla, et kui temaga mingit uut hobi või äriideed alustada, siis temal oli korralik SWOT analüüs tehtud, millele sai toetuda.
 

Copy
Tagasi üles