Randjärv: Eestit ei ohusta valitsus- ega julgeolekukriis

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Randjärv
Laine Randjärv Foto: Liis Treimann / Postimees

Reformierakonna juhatuse liige Laine Randjärv kinnitas, et julgeolek pole olenemata Ukraina kriisist probleemiks ning praegune valitsus töötab oma kohustes niikaua, kuni tuleb järgmine Reformierakonna moodustatud enamusvalitsus.

«Valitsuskriis see ei ole, hetkel on olemas istuv valitsus, kes on ametis uue valitsuseni, Reformierakond on kõike tegemas selleks, et võtta vastutust ja moodustada enamusvalitsus võimalikult kiiresti,» rääkis poliitik ETV saates «Foorum».

«Kas see on Siim Kallas, Taavi Rõivas või siiani valitsusjuhi kohuseid täitev Andrus Ansip - julgeolekuteema ei ole täna probleemiks, 2 protsenti on jätkuvalt plaanis SKTst [riigikaitsesse suunata] kellega iganes järgmises koalitsioonis. Tegelikult ei saa inimesi hirmutada kogu aeg sellega, et kui Ansip on teatanud oma tagasiastumisest, siis tuleb meil mingisugune julgeolekukriis, see ei vasta tõele, valitsus töötab oma kohustes niikaua, kuni tuleb järgmine valitsus, mingit kriisi, auku või probleemi pole,» ütles Reformierakonna juhatuse liige.

«Ei ole mõtet panna silmi kinni ja öelda, et täna ei ole kriisi, täna on tagasi astunud valitsus, täna käib peaministrikandidaadi ja tulevaste ministrite otsimine, kui tõepoolest eskaleerub mingisugune kriis, on olemas istuv valitsus, see on meie mure,» lisas SDE esindaja Indrek Saar, kellele sekundeeris IRLi liige Margus Tsahkna, öeldes, et Eesti ümber ja Euroopas toimuv on siiski julgeolekukriis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles