Automehaanik võiks EuroMillionsi lotovõiduga endale Kreekas saare osta

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Automehaanik.
Automehaanik. Foto: SCANPIX

Suurbritannia päritolu automehaanik võitis möödunud reedel rahvusvahelise lotoga EuroMillions üle 128 miljoni euro. Tegemist on suuruselt neljanda loteriivõiduga riigi ajaloos.

Summa on nii suur, et Coulsdonist Surreyst pärit mehaanik võiks endale Kreekas lihtsalt saare Omfori osta, mille hinnaks on kuulutatud pea 50 miljonit eurot, kirjutab Mirror. Paar miljonit maksvaid luksusautosid võiks soetada juba hulgi.

Mees muutub Suurbritannia rikkuselt 745. inimeseks ning tema varandus oleks hoobilt suurem kui näiteks popstaaridel Robbie Williamsil ja George Michaelil, kel on väidetavalt hinge taga 125 miljonit eurot.

Lotovõitja nimi loodetakse avalikustada täna ning homsel pressikonverentsil peaks mees avalikult teatama, mida ta selle rahaga teha kavatseb. Talle tõid õnne numbrid 6, 24, 25, 27, 30 ja õnnenumbrid 5 ning 9.

EuroMillionsis osalevad üheksa riiki: Austria, Belgia, Šveits, Prantsusmaa, Iirimaa, Luksemburg, Portugal, Hispaania ja Suurbritannia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles