Tallinna loomaaia jääkarutüdruk võib olla hoopis poiss

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääkarubeebi. Pilt on illustreeriv.
Jääkarubeebi. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Tallinna loomaaia asedirektori Vladimir Fainšteini sõnul pole veel sugugi 100 protsenti kindel, et end 10. märtsil esimest korda ilma veebikaamera vahenduseta avalikkusele tutvustanud jääkarubeebi on tingimata tüdruk.

«95-protsendilise kindlusega on tegu tüdrukuga, kuid väike kahtlus pole veel kadunud,» vahendab Fainšteini sõnu tänane Õhtuleht.

«Nendel polegi väga kerge seda sugu silma järgi määrata, selleks peab ikka looma kätte võtma. Siiani on seda tehtud ilma otsekontaktita. Seda karupoega pole aga veel keegi kätte võtnud ja arstid pole temaga tegelnud,» ütleb loomaaia asedirektor Vladimir Fainštein, kinnitades, et karulaste soo määramisega on varemgi loomaaedades raskusi ette tulnud.

Karupoja tervis on Fainšteini sõnul normis - loom on aktiivne ja tubli. Keegi olevat siiski juba püüdnud väita, et mõmmik olevat veidi kõhnavõitu.

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles