Hansapäevade tiim veereb ratastel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu hansapäevade meeskond. Lastelinna juht Maarja Hõrn (vasakult), linnakujunduse ja töötubade juht Kadri Vissel, Jaanilinna ja Toomelava juht Hendrik Vissel, kommunikatsioonijuht Maarja Vaikmaa ja projektijuht Jaanus Tepomees.
Tartu hansapäevade meeskond. Lastelinna juht Maarja Hõrn (vasakult), linnakujunduse ja töötubade juht Kadri Vissel, Jaanilinna ja Toomelava juht Hendrik Vissel, kommunikatsioonijuht Maarja Vaikmaa ja projektijuht Jaanus Tepomees. Foto: Karin Leichter

Südasuvel, 11.–13. juulini kestvad Tartu hansapäevad kannavad sel aastal nime «Ajastumürgel». Tänavusi hansapäevi korraldab uus ja nooruslik meeskond, keda võib Tartu linnatänavail kohata jalgratastel.

«Tänavused hansapäevad toovad Tartu linnatänavaile hoogsust, värskust ja põnevust. Meie nooruslik ja teotahteline meeskond töötab juba aktiivselt mitmekülgsete programmide ja kaasahaaravate sündmuste ideede elluviimise nimel,» ütles Tartu hansapäevade projektijuht Jaanus Tepomees.

Hansapäevade meeskond toetab tervislikke eluviise ja kutsub üles ka kõiki tartlasi seda tegema. Inspireerituna liikumisaasta ideest ja Hawaii Expressi toetusel vuravad noored festivali eel linnatänavail ringi jalgratastega.

Tartu hansapäevad kannavad tänavu nime «Ajastumürgel», mis on hansaaegse ja tänapäevase miljöö vahel silda loov koguperefestival. Hansapäevadele oodatakse mürgeldama uudishimulikke, mängu- ja teadmishimulisi, aga ka huvitavaid programme ja esinejaid nautida soovivaid külastajaid igas vanuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles