Video: hullunud Kreeka korvpallifännid rikkusid otsustava finaalkohtumise

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
jalgpallifännid.
jalgpallifännid. Foto: SCANPIX

Kreeka korvpallimeistriks krooniti ka sel aastal sarnaselt eelmiste hooaegadega Ateena Panathinaikos, kuid sel aastal röövisid neilt suurema osa tähelepanust vastasmeeskonna Pireuse Olympiacose fännid.

Nimelt algas otsustav finaalkohtumine Olympiacose koduväljakul plaanitust 40 minutit hiljem, kuna osa fänne üritas ilma piletita mängule pääseda, vahendab Sporting News.

Seejärel tuli kohtumine 26. minutil katkestada, kuna minutilise vaheaja jooksul loopisid Olympiacose fännid väljakule tossupomme, mis panid tööle tuletõrjesüsteemid ning plats sai märjaks. Kohtumine katkestati kaheks tunniks.

Pärast pikka pausi suutis Panathinaikos endiselt mänguohje enda käes hoida ning 76:69 eduseisul hakkasid taas Olympiacose fännid märatsema (rebiti lahti istmeid ning loobiti väljakule pudeleid). Sel hetkel jäi kohtumise lõpuni veidi üle minuti ja seetõttu otsustati ka mäng sellises seisus lõppenuks kuulutada.

Viimaseks jäänud finaalmängu kokkuvõtet saab näha siit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles