Jalmar Vabarna uue koosseisu liikmena TMW-l: lööme folgi uksed jalaga lahti

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avas Tallinn Music Week Tallinnas Viru Keskuses ürituse infopunkti. Avamisel andis minikontserdi Sandra Sillamaa Trad.Attack, mille liige ja pikaaegne TMW fänn Jalmar Vabarna Tallinncityga paar sõna juttu vestis.

«Ma olen algusest peale osalenud ja põhiliselt mänginud folgi ja jazzi showcase’il. Loomulikult olen ka konverentsidest osa võtnud, kuna mul on ka selline korralduslik hing,» rääkis Vabarna videointervjuus Tallinncityle.

Tallinnas toimuvat muusikanädalat kirjeldab Vabarna kui Eesti muusikutele ja muusikale väga olulist sündmust. «Ma arvan, et Eesti muusika jaoks maailmas on see kõige olulisem üleüldse ja see on ülivajalik, sest varem (enne TMW-d) oli Eesti must koht. Nüüd on vähemasti maailmas mingigi arusaam, mis see Eesti on.»

Vabarna sõnul tunnevad juba paljud muusikud ära Tallinn Music Weeki kui ühe ainulaadse muusikaturundussündmuse, mida avab Eesti president isiklikult. «Fännibaas ja teadlikkus Eesti muusikast on tänu Tallinn Music Weekile väga oluliselt kasvanud,» leiab Vabarna.

«Tegu on värske koosseisuga, mil nimeks Sandra Sillamaa Trad. Attack. Pool aastat oleme tegutsenud. See on kokku saanud lihtsalt sellepärast, et oli tunne, et oleks vaja midagi sihukest värsket ja mis lööks folgi uksed jalaga lahti ka laiemale maailmale. Proovime mitte olla kinni nii muusikalises žanris kuivõrd avardada piire,» iseloomustas Vabarna uut koosseisu, milles kaasa teeb.

Vaata edasi videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles