MyFitnessi uus motivatsioonipakett küsib trennist puudujalt raha

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

MyFitness spordiklubi alustab taas Insanity treeningutega, kuid pisikese konksuga, mis peaks trennist osavõtjat tublisti motiveerima. Iga puudutud trenni eest kahe kuu jooksul peab klient klubile kaks eurot loovutama. Tublile trenniskäijale ei lähe kogu treenigperiood aga sentigi maksma. Küll aga kaotab ta üsna kindlalt suure koguse oma keharaskusest.

Kaks kuud vältav pakett, mis eeldab trennisõbralt selle aja jooksul viis korda nädalas trennis käima, õigustab igati oma nime (Insanity - inglise keeles «hullumeelne»).

Insanity treening on USA kõige müüdavam fitnesstoode, mis on mõeldud kodus ise treenimiseks. Originaalprogramm kestab kokku 60 päeva, kokku üheksa nädalat, millest kuus korda nädalas tehakse trenni ja pühapäev on puhkepäev. Insanity on intensiivne kardiotreening, mille käigus on võimalik kulutada 500-1000 kalorit, kui endast treeningus kõik anda.

«MyFitness klubis kohtume esmaspäevast reedeni ja kes küsib, et miks mitte kuus korda, siis neile vastuseks - on väga suur väljakutse käia igal tööpäeval trennis, seega kaks järestikust trennivaba päeva tundub tõelise puhkusena,» edastas MyFitnessi turundusjuht Marika Mäsak.

Insanity aluseks on kalender, kus on iga päeva kohta kirjas, millist programmi järgida ning see tuleb läbi teha.

Insanity esimene neli nädalat on ettevalmistav periood, kus tasapisi harjutatakse oma aeroobset vastupidavust, sellele järgneb üks nädal taastavaid treeninguid ning viimased neli nädalat intenstiivsus ja ka treeningu kestvus suureneb, ning siis on tõeliselt võimalik rasva põletada.

Iga kahe nädala tagant toimub ka fit-test, mis hõlmab endas rida harjutusi, mida tuleb sooritada ühe minuti jooksul ning läbi selle saab oma arenguid jälgida. Tulemused on silmaga nähtavad juba igaks testiks, lubavad treenerid.

«Peaaegu võib öelda, et Insanity sobib kõigile, kes tohivad hüpata ja intensiivsemalt liikuda, sest alustatakse tasapisi ja järjest harjutakse koormusega. Puhata võib terve treeningu jooksul kogu aeg, sest kergemaid variante treeningus ei pakuta. Kui enam ei jaksa, siis tuleb puhata ning peale taastumist jälle kaasa teha,» rääkis Mäsak.

MyFitnessis on juba päris mitu Insanity treeningut läbi tehtud ning klubi liikmed, kes on osalenud ja korralikult kaasa teinud, võivad kinnitada, et vöökoht on märgatavalt vähenenud, vastupidavus on suurenenud ja keha on kergem.

«Just hiljuti lõpetanud grupis olid väga head tulemused - rasvakaotus 5 kuni 8 kilogrammi, algselt suure kõhuga noormees kaotas seitse kilo ja kõht oli särgi alt kadunud,» tõi Mäsak näiteks mõned edulood.

Keskmiselt kaotab inimene umbes 2 kilo puhast rasva ning sentimeetreid kõige rohkem just vöökohast, mis teeb treeningust tõelise rasvapõletaja.

31. märtsil kell 8.30 algavad uued Insanity treeningud Myfitness Solarise ja MyFitness Rocca al Mares. Aprillis on oodata samasugust programmi ka Tartu klubidesse.

Märtsis algavatel Insanity treeningutel annab MyFitness inimestele väikese lisamotivastiooni  momendi. «Et lubadus vaid lubaduseks ei jääks, tuleb igal osalejal programmi eest tasuda 90 eurot, mis on võimalik kogu summas tagasi saada, kui kõik 45 päeva trennis käia. Iga puudutud treeningu eest peab loovutama 2 eurot. Seega suuerpärane võimalus neile, kes tunnevad, et suveks vaja rannavormi saada, ent kardavad motivatsioonist ja pealehakkamisest puudu jäävat,» rääkis Mäsak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles