ERRi töötajad esitavad nõukogule Tombergi ja Kaljuveeri asjus toetuskirja

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Tomberg.
Hanno Tomberg. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Täna toimus rahvusringhäälingu üldkoosolek, kus selgus, et töötajad on koostanud kirja, milles avaldavad ERRi juhatuse esimehele Margus Allikmaale oponeerides toetust ERRi juhatuse liikmele Hanno Tombergile ja sporditoimetuse senisele juhile Marko Kaljuveerile.

Kirja algatajad on ERRi juhtivtöötajad ja see on suunatud ringhäälingu nõukogule, kellelt palutakse Tombergi ja Kaljuveeri küsimuse arutamist ning nende jätkamist oma ametites.

ETV peatoimetaja Heidi Pruuli ütles ERR Uudistele, et kollektiivse kirja on allkirjastanud peatoimetajad ja osakondade juhid. Pruuli rõhutas, et kiri ei ole mõeldud Margus Allikmaa umbusaldamiseks.

Allikmaa katkestas Postimehelt tekkinud olukorra teemalist küsimust kuuldes kõne.

ERRi nõukogu esimees Agu Uudelepp ütles Postimehele, et praeguse seisuga pole töötajad nõukogule oma kirja veel üle andnud.

Sel nädalal teatas ERRi juhatuse liige Hanno Tomberg, et lahkub ametist. Väidetavalt oli see protest Allikmaa otsuse vastu vabastada ametist sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles