Fotod: Tallinn Music Weeki konverents toob lavale Ilvese, Pussy Rioti ja Kerli

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nordic Hotel Forumi konverentsikeskuses algas täna hommikul Tallinn Music Weeki konverents, mille avasõnad lausus president Toomas Hendrik Ilves.

Konverentsi avamise järel kell 11-12 teeb Vene aktivist ja muusikakriitik Artemy  «Artjom» Troitsky intervjuu Pussy Riot’i liikmetega. Konverentsipäeva ilmestab ka  intervjuu Kerliga, fookuses on tema muusikukarjääri ülesehitamine Los Angeleses. Lisaks on tähelepanu all sotsiaalmeedia kampaaniate läbiviimine, muusika mõju majandusele, muusika litsentseerimine filmidesse ja reklaamidesse jpm.

TMW konverents on teist aastat välja müüdud ja seal osaleb üle 800 delegaadi, kellest umbes pooled on pärit Eestist, pooled väljastpoolt. Lisaks ülaltoodud intervjuudele ja kõnedele toimub täna ka streaming teemaline paneel, kus astuvad üles nii Spotify, Deezeri kui Rdio esindajad. Pealelõuna täidavad mh ka vestlusringid-arutelud raadio tuleviku ja ühtse Baltikumi muusikaturu võimalikkuse üle.

Tallinn Music Week toimub sel nädalal – neljapäeva pealelõunast laupäeva hilisööni. Lisaks rahvusvahelisele konverentsile leiab linna parimates klubides ja kontserdisaalides aset mahukas festivalikava, päevane Linnalava programm ootamatutes kohtades üle linna, restoranifestival “TMW maitsed” ja vabas vormis muusikateemalised vestlusringid-eksperimendid «TMW jutud». Avatud on ajutine TMW popup-restoran Disaini- ja arhitektuurigaleriis, mis jääb avatuks laupäeva hilisööni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles