Proovisõit Jeep Cherokeega: perekonna pehmo, mis püüab kõigile meeldida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeep Cherokee
Jeep Cherokee Foto: WhatCar?

Uus Cherokee, või õigemini, selle välimus, on pakkunud kirglikku kõneainet ammu enne tootmisliinilt maha veeremist, kirjutab Whatcar?. Rohkem pilte proovisõidust näeb siit.

Fännid halavad, et legend on hukatud; vähem fännid on uudishimulikult ootevalmis; ja automüüjad rõõmustavad intriigi üle, sest see lisab usku, et Cherokee näol on areenile astunud tõsiseltvõetav konkurent senistele lemmikutele, Honda CRV-le, Subaru Foresterile, jt., aga miks mitte ka premium-taotlusega maastureile nagu BMW X3 või Volvo XC60.

Chrysleri Jeep-grupi disainipealik, Mark T. Allen, kes ütleb, et on Cherokee fänn alates 1984. aastast, mil esimene XJ müüki jõudis, ei salgagi, et vastuolulisus on läbimõeldud otsus. Ja peamine vastuolu peitub Cherokee nime sobivuses uuele masinale! Intriig on püsti pandud. Müüginumbrid peaksid samas suunas tõusma.

Loe edasi Whatcar?ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles