Marrandi: Reiljan põrmustas erakonna ideed

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Marrandi
Jaanus Marrandi Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Rahvaliidust lahkumiseks eile avalduse esitanud riigikogu liige Jaanus Marrandi kinnitas, et seoses Villu Reiljaniga on erakonna ideed põrmustatud ja kui tahetakse minna edasi, tuleb seda teha teistmoodi, mitte nii nagu praegu.

Marrandi kinnitas Kuku raadio hommikuprogrammile «Ärataja», et lahkus erakonnast, kuna Rahvaliidus on juba pikka aega käinud vaidlused selle üle, kuidas edasi minna.

Marrandi sõnul lõppes asi kongressiga, kus tema esindas tiiba, mille hinnangul võiks edasi minna koostöös sotsidega, paraku otsustati aga teisiti. Ta lisas, et erakonnast lahkumise põhjus on kinni ka Villu Reiljani isikus. Marrandi sõnul pole küsimus Reiljani juriidilised süüs, vaid erakonna jaoks on oluline mainekaotus ja kõik see, mis sellega seondub.

Marrandi rõhutas, et seoses Villu Reiljaniga on erakonna ideed põrmustatud ja kui tahetakse minna edasi, tuleb seda teha teistmoodi, mitte nii nagu praegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles