Video: vastupidavustreening paneb tervisesportlase võimed proovile

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nike Training Day’l esitletud treeningutest tundus NTC Strong Skills üks pingutust nõudvaim, kuid peakorraldaja Kristi Roosimägi selgitusel ongi selle treeningu üheks eeliseks võimalus valida ise pingutuse aste.

NTC Stong Skills on vastupidavustrenn, mille on kolm erinevat fookust: get lean, get toned, get strong (saa kõhnemaks, tõsta lihastoonust, saa tugevamaks). Täpne fookus oleneb treenerist, kes kava kokku paneb.

NTC (Nike Training Club) treeningut saab varsti proovida ka MyFitnessi treeningsaalides. «See on ideaalne näide sellest, kuidas aeroobika on muutunud rühmatreeninguks. Me ei saa kindlasti öelda, et Nike Training Club oleks aeroobika. See on spordist inspireeritud rühmatreening, mis sobib ideaalselt meestele, naistele, noorematele ja vanematele,» tutvustab Roosimägi ja lisab, et treeningu ajalise pikkuse saab igaüks ise valida vastavalt oma treenitusele.  

Vaata lähemalt videost, millega on tegu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles