Lugejamäng: tee kevadisest linnast pilti ja võida kontsertõhtusöök!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed nautimas esimest sooja kevadilma Pirita rannas.
Inimesed nautimas esimest sooja kevadilma Pirita rannas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tallinncity korraldab kevadiste linnafotode konkursi, mille võitja saab 10. aprillil minna Viru hotelli restorani Merineitsi nautima neljakäigulist kontsertõhtusööki, kus esineb ansambel Jää-äär.

Pildistage kevadist Tallinna, koos endaga või ilma. Leidke ja püüdke pildile see, mis kevade tulekut kõige paremini iseloomustab - on see loodus, inimesed või hoopis mingi üritus, kõik on teretulnud! Fotosid ootame hiljemalt reedeks, 4. aprilliks aadressile toimetus@tallinncity.ee.

Aprillikuus saab Sokos hotelll Viru renoveeritud restoranis Merineitsi õhtusöögi kõrvale nautida heade Eesti artistide kontserte:  3. aprillil astub üles Maarja, 10. aprillil Jää-äär, 16. aprillil Lenna ja 23. aprillil Birgit Õigemeel & The Swingers. Kontsertõhtusöök maksab 39 eurot inimese kohta, sisaldades neljakäigulist õhusööki, kontsertprogrammi ja tasuta sissepääsu ööklubisse Amigo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles