Golfihotell valmib kolme nädalaga

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Rootsi Jönköpingi golfikeskusse rändavaist hotellimoodulitest oli eile hommikupoolikul Tartus osa­ühingu Puitpaneel Turu tänava tehases veel pooleli.
Üks Rootsi Jönköpingi golfikeskusse rändavaist hotellimoodulitest oli eile hommikupoolikul Tartus osa­ühingu Puitpaneel Turu tänava tehases veel pooleli. Foto: Kristjan Teedema

Riigi sihtasutuse Kredex enam kui 100 000-eurone laenukäendus Rootsi Jönköpingisse moodulitest golfihotelli püstitamiseks lubab kasvaval Tartu majatootjal Puitpaneelil säilitada tööhoogu.

Viis aastat tagasi loodud osaühingu Puitpaneel juhatuse liige Janek Paabut tõdes, et üle 880 000 euro maksva golfihotelli müük võinuks nurjuda, kui Kredex poleks käendanud 150 000-eurost pangalaenu, millega firma katab moodulhotelli tootmis- ja paigalduskulud.

Puitpaneel paigaldab Skandinaavia maades korraga mitut moodulmaja, rahastades töid pangalaenuga. Kõigi laenude üheaegseks tagamiseks firma enda varast aga ei jätku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles