Vabaduse väljaku lähistel suleti täna liiklus

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seoses trammide rööbastee rekonstrueerimisega suletakse Pärnu maantee lõik Vabaduse väljakust Liivalaia tänavani alates tänasest autodele täielikult, läbi pääsevad vaid liinibussid ja kohalikud sõidukid.

Pärnu maantee viaduktist kuni Liivalaia ristmikuni jäetakse liiklusele avatuks mõlemas suunas üks sõidurada.

Muutub ka Roosikrantsi tänava liikluskorraldus. Trammitee rekonstrueerimise ajal on autode liiklemine Tõnismäe, Vabaduse väljaku, Pärnu maantee, Estonia pst. piirkonnas ja teistel piirkonna väiksematel tänavatel väga komplitseeritud ja autojuhtidel palutakse juba praegu mõelda võimalikele ümbersõidu marsruutidele.

Ümbersõiduks soovitab Tallinna Transpordiamet kasutada Järvevana teed ning Ahtri tänavat ja Skoone bastioni ringliiklust. Liikluskorralduse muudatustest teavitavad infotahvlid.

Kella 8.00-16.00 on teetruubi remonttöödeks liiklusele suletud Järva maakonnas Lõõla-Piiumetsa tee 4. kilomeetril Piilumetsas. Ümbersõit Väätsa kaudu.

Tänasest alustatakse Pärnu maakonnas Vihtra-Aesoo maantee 8.kilomeetril Harakojal asuva silla remonttöödega.

Sobiva ilma korral tehakse teekatte parandustöid: Lääne-Viru maakonnas Haljala-Käsmu maanteel Haljala-Potsu lõigul ja Jõgeva maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Ruskavere-Kääpa lõigul.

Varahommikused sõiduolud suurematel riigimaanteedel on valdavalt head, kuid Lääne-, Põhja-, Kesk- ja Kirde-Eestis piirab nähtavust udu. Paiguti on udu väga tihe.

Ilmaprognooside kohaselt hakkab pärastlõunal alates saartest uuesti vihma sadama ning sadu levib kõikjale Eestis.

Viljandi maakonnas Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia maanteel Viljandi ümbersõidul palutakse olla ettevaatlik, kuna teel on konnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles