Tartu koolid võistlesid males

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu koolide maleturniir Descartes'i lütseumis.
Tartu koolide maleturniir Descartes'i lütseumis. Foto: Erakogu

Laupäeval peeti Descartes'i lütseumis tulised malematšid, sest järjekorras juba seitsmendat korda jagati malekarikaid. Turniiri võitis individuaalses arvestuses Tanel Tiisler Tartu kommertsgümnaasiumist, talle järgnesid Liisa Maasik Tartu Veeriku koolist ja Mirjam Iher Hugo Treffneri gümnaasiumist.

Koolide arvestuses võitis Tartu kommertsgümnaasium, järgnesid Miina Härma gümnaasium ja Kivilinna gümnaasium. Karikavõistlustel osales 82 maletajat 14 koolist. Võistluste peakorraldaja Hans Oidjärv sõnas, et üritus tõestas taaskord, et sellist võistlust on noortele maletajatele vaja.

Tulemused:

1. Tanel Tiisler (Tartu kommertsgümnaasium), parim ka kuni 18-aastaste vanuseklassis.
2. Liisa Maasik (Tartu Veeriku kool), parim ka kuni 16-aastaste vanuseklassis ja parim tüdruk.
3. Mirjam Iher (Hugo Treffneri gümnaasium).
4. Alan Braschinsky (Miina Härma gümnaasium).
5. Ander Tiisler (Kivilinna gümnaasium).
6. Karlis Vebers (Riia malekool).

Mart Reiniku Kooli õpilane Christopher Leetna oli üldkokkuvõttes 8. koha omanik, kuid kuni 14-aastaste vanuseklassis oli ta parim. Kristaps Kanajevs Riiast sai kokkuvõttes 9. koha, kuid oli parim kuni 12-aastaste vanuseklassis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles