Teeolusid häirivad udu ja miinuskraadid

Marian Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmel pool toimuvad täna teede remonttööd.
Mitmel pool toimuvad täna teede remonttööd. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Varajastel hommikutundidel on teeolud suurematel riigimaanteedel valdavas osas head, kuid kohati muutlikud miinuskraadide tõttu Kirde-Eestis. Paiguti häirib liiklejaid ka mitmel pool esinev udu.

Põrkepiirete remonttöid tehakse Harju maakonnas Keila-Haapsalu maanteel Kulnas ja Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel Maidla jõe juures asuval eraldusribal, kus on kiirusepiiranguks 50 km/h.

Teeäärseteks raietöödeks on kehtestatud kiirusepiirangud Järva maakonnas Seidla-Järva–Jaani maanteel ja Viljandi maakonnas Viljandi-Heimtali maanteel Heimtalis.

Kruusateede remonttööde tõttu on piiratud kiirust Rapla maakonnas Vana–Vigala-Läti teel, Valga maakonnas Vastsemõisa-Truuta teel ja Tartu maakonnas Sillaotsa-Kriimani teel.

Sobiva ilma korral tehakse teekatte parandustöid Jõgeva maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Ruskavere-Kääpa lõigul. Töö on liikuva iseloomuga ja kiirusepiiranguks tööde piirkonnas 30 km/h.

Kella 8.00-16.00 on teetruubi remonttöödeks liiklusele suletud Järva maakonnas Lõõla-Piiumetsa tee 5. kilomeetril Piilumetsas. Ümbersõit Väätsa kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles