Piltuudis: preili BMWga sattus Pärnu maanteel piinlikku olukorda

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW, mille juht veel Pärnu maantee liikluskorralduse muudatusest teadlik pole.
BMW, mille juht veel Pärnu maantee liikluskorralduse muudatusest teadlik pole. Foto: Lugeja foto

Muudatused Pärnu maantee liikluskorralduses, tundub, on seni jõudnud kõigi linnaelanikeni, kes autoga igapäevaselt seda kaudu liiklema on harjunud. Kuid alati leidub erandeid, kes hoolimata liiklusmärkidest ja -reguleerijatest täbarasse olukorda sattuda võivad.

Postimehe Tallinncity portaalile saatis lugeja foto, millelt näeb, kuidas BMW juht sattus ühesuunaliseks muudetud sõidurajale hetkel, mil Liivalaia ristmikku ületas ühissõiduk, et just samalt rajalt edasi kesklinna sõita.

Lugeja, kes foto jäädvustas, kirjutas: «Keeruline see liikluskorralduse värk... Igal juhul oli preili BMW roolis väga kuri ja sõneles nõnda valjuhäälselt, et ka teised liiklejad said osa - soovis ta ju pelgalt vastassuunas liigelda. Ja kui ikka soov on nii suur, siis ei ole takistuseks ei keelumärk, vastu tulev buss, mis muuhulgas keset teed jääb ja kogu ülejäänud liikluse seiskab, ega liikluse reguleerijad.»

Olukord lahenes õnneks ilma ühegi õnnetuseta ning küllap jäi ka BMW juhile nüüd meelde, kuidas Pärnu maanteel liigelda tuleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles