Kohus mõistis naabreid sõimanud mehed aresti

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Politsei taotles eile kahele mehele aresti, kes oma halva käitumisega pidevalt häirisid naabrite rahulolu.

Rakvere kohtumajas toimusid eile kohtuistungid, kus kahele mehele määrati arestipäevad naabrite sõimamise ja rahu rikkumise eest.

Tapalt pärit 47-aastasele mehele taotles Rakvere politseijaoskonna kohtuväline menetleja karistuseks maksimum päevi aresti, kohus määras 25 päeva. Karmi karistuse põhjuseks oli asjaolu, et mees sõimas pidevalt ebatsensuursete sõnadega naabreid nii kortermajast kui ka aiamaalt. Ühe naabrinaise tülitamiseks kasutas ta korduvalt fonolukku, mille kaudu edastas roppusi.

Kohtus tunnistas mees oma süüd osaliselt ning kinnitas, et ta ei saa inimestega, kes talle halba põhjustavad, rahulikult rääkida.

Mees põhjendas, et ta ei saa inimestega, kes talle halba põhjustavad, rahulikult rääkida.

Tamsalu elanik, 48-aastane mees, sai karistuseks viis päeva aresti. Alkoholijoobes mees räuskas nädalavahetusel kortermaja trepikojas, lisaks sajatas ta naabreid ka korteriaknast. Naabrid tundsid hirmu, sest mehel on kombeks käia avamas korterite uksi.

Kohtus ütles mees, et ta kahetseb oma käitumist ja tunnistas, et vahel karjub küll naabrite peale, kuid kedagi sõimanud pole.

Peale kohtuistungit toodi mehed Rakvere politseijaoskonda, kus asusid neile määratud arestipäevi kohe ära kandma.

Mõlemale mehele on ka varasemalt määratud avaliku korra rikkumise eest aresti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles