Eesti muusika lipulaev sadamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülisuure naturaalse kajaga ja kontserdipaigana eksootiline Lennusadam on nüüdisaegse muusika etenduseks, mis täiendatud elektroonikaga, päris sobiv.
Ülisuure naturaalse kajaga ja kontserdipaigana eksootiline Lennusadam on nüüdisaegse muusika etenduseks, mis täiendatud elektroonikaga, päris sobiv. Foto: Peeter Langovits

5.–11. aprillini toimub meil üks vanemaid, 35 aastat tagasi esmakordselt ilmavalgust näinud festival „Eesti muusika päevad“, mille esinejate nimekirjast leiab Pärnu linnaorkestrigi.

Seekordne festival kannab pealkirja „Suurvorm“ ja esitajateks on meie riigi suured orkestrid ja koorid. Pärnu linnaorkester koos Küberstuudioga angažeeriti selleks puhuks Tallinna ja saadeti muuseumi – ei, mitte Eesti teatri- ja muusikamuuseumi, vaid hoopis meremuuseumi Lennusadamasse.

Paik on keskusest kaugel, aga hästi ahvatlev, kus ainuüksi Titanicu näitust on külastanud 220 000 inimest, mis kindlasti on meie – ja ehk mitte ainult meie – muuseumide külastusrekord.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles