Üliõpilaste koorilaul kõlab spordihallis

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjamaade üliõpilaskooride festivali peakorraldaja Maarja Ülper ütles, et Annelinna spordihallist saab järgmise nädala laupäevaks igati esinduslik kontserdisaal.
Põhjamaade üliõpilaskooride festivali peakorraldaja Maarja Ülper ütles, et Annelinna spordihallist saab järgmise nädala laupäevaks igati esinduslik kontserdisaal. Foto: Margus Ansu

Tartus peetava Põhjamaade üliõpilaskooride festivali korraldajad olid kimbatuses, sest ka linna suurimaist kontserdisaalidest jääks publiku ja esinejate mahutamisel väheks. Nii luuakse Annelinna spordihallist üheks õhtuks kontserdisaal.

Eilseks oli kokku löödud, et osaleb 38 koori umbes 1250 lauljaga, kes on pärit neljast riigist – Eestist, Norras, Rootsist ja Soomest. Koorid annavad vanalinna kontserdipaikades tuleva nädala neljapäeval ja reedel kümmekond kontserti. Neile järgneb laupäeval suur galakontsert, kus osalevad kõik koorid ja kuhu oodatakse 2000 kuulajat.

Selgus aga, et ka Vanemuise kontserdimaja või Jaani kirik ei mahutaks piisavalt inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles